Çay Saatlerinizi Ayrıcalıklı Kılın!

16-10-2020 17:04
Çay Saatlerinizi Ayrıcalıklı Kılın!

 

Çayın Yanına Çok Yakışan Yöresel Tatlar...


Bir akşam üzerine kendinize güzel çay demlediğinizde ya da arkadaşlarınızla birlikte güzel bir çay keyfi yapmak istediğinizde, Çay Saatlerinize eşlik edecek bir şeyler sizce de harika olmaz mıydı? Bu noktada, demli bir bardak çay ile mükemmel uyuma sahip yöresel tatları sizleri için bir araya getirdik.


İşte, çay keyfinize fazlasıyla yakılacak lezzetler...


Hatay’ın Göz Bebeği: Kömbe


Meşhur Hatay lezzetlerinden biri olan kömbe, çay saatlerinize ayrıcalık katmaya hazır. Cevizli, hurmalı ve sade çeşitleri ile damaklarınızı şenlendirecek olan söz konusu kömbe, çıtır çıtır ve ağızda dağılan yapısı ile vazgeçilmeziniz olacaktır. Eşsiz baharatı ve susamları ile sizleri bambaşka diyarlara götürecek olan kömbe, hem sizin hem de konuklarınızın bayılacağı lezzetler arasında yerini alıyor.


Yumuşacık Dolgulu Bir Lezzet: Mamul


Çay saatlerinizde kendinizi şımartacak bir tat arıyorsanız, bizim önerimiz Hatay’ın en değerli yöresel lezzetlerinden olan mamul. Kıtır dışı ve yumuşacık iç dolgusu ile damaklarınızda devrim yaratma konusunda oldukça iddialı olan mamul, hurmalı ve cevizli çeşitleri ile sağlıklı bir atıştırmalık deneyimi sunuyor.


Kırmızı Biberin En Güzel Hali: Biberli Ekmek


Çay saatlerinizde tuzlu bir lezzete yer vermek isteyenlere hitap edecek Biberli Ekmek, kırmıbiberin muhteşem lezzetinin baharatlarla harmanlanması ve yumuşacık ekmeklerle buluşması ile elde edilmektedir. Hem doyurucu yapısı hem de muhteşem lezzeti ile beş saatlerinizin olmazsa olmazı haline gelecek söz konusu biberli ekmekler, tabaklarınızda mutlaka yer alması gereken Yöresel Tatlardan.


Doyurucu Bir Atıştırmalık: Kaytaz Böreği


Eğer, çay saatlerinizde atıştırmalık ama doyurucu bir şeyler arıyorsanız kaytaz böreği oldukça hoşunuza gidecektir. Kıymalı iç harcı ve çıtır çıtır yapısı ile bir börekten çok daha fazlasını sunan söz konusu kaytaz böreğini dilerseniz, akşam yemeklerinizde bile tüketebilirsiniz.


Galeta Deneyimlerinize Fark Katacak Bir Tat: Kahke


Hatay’ın en sevilen ürünleri arasında yerini alan, un ve nohut mayası ile yapılan kahke, çay saatlerinize yakışacaktır. Bir galeta çeşidi olan nefis lezzeti ile gönlünüzde taht kurmaya fazlaca istekli.


Keyfinizin aranan muhteşem lezzetlerine Hatay Köy online mağazamızdan kolayla ulaşabilir, yöresel lezzetlerin çay ile uyumuna sizler de tanıklık edebilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.