Güne Tatlı Bir Başlangıç Yapın!

29-12-2020 15:44
Güne Tatlı Bir Başlangıç Yapın!

 

Ayrıcalıklı Bir Kahvaltı İçin: Reçel


Keyifli bir kahvaltı keyifli bir günü de beraberinde getirir. İster sevdiklerinizde kalabalık bir masada uzun uzun kahvaltılar yapın, ister kendinize en sevdiğiniz kahvaltılıklar ile küçük bir sofra hazırlayın. Bizce her iki sofrada da güne tatlı bir başlangıç yapmanızı sağlayacak reçellere yer vermelisiniz. Kahvaltı sofranızı renklendirmeye hazır olan Reçeller, aynı zamanda sizleri bol çeşitli ve neşeli bir kahvaltı deneyimine davet ediyor. Bu noktada Hatay Köy’ün mevsiminde toplanan malzemelerle tamamen geleneksel yöntemler kullanarak ürettiği reçelleri yakından tanımaya ne dersiniz?


Turunçgilin En Güzel Hali: Portakal Reçeli


Kış mevsimine en çok yakışan lezzetlerden biri olan Portakal Reçeli, keyifli bir kış sofrasında mutlaka yerini almalı. Sizleri portakal bahçelerinde eşsiz bir gezintiye çıkaracak olan söz konusu reçel, kokusu, tadı ve altın parlaklığıyla, beş duyu organınıza hitap ediyor. Bir bardak sıcak süt ve kızarmış ekmekle tüketilebileceğiniz portakal reçeli, en güzel sabahlarda kahvaltılarınıza eşlik etmeye hazır.


Reçellerin En Gözdesi: İncir Reçeli


Kahvaltı sofranızda taptaze incirlere yer açın, üstelik en tatlı haliyle... Taze incirlerden üretilen incir reçeli, kahvaltınızın en gözdesi olma konusunda bir hayli iddialı. Tüm incirlerin sünmüş kireç suyunda bekletilmesiyle kıtır kıtır bir lezzete dönüşen İncir Reçeli, damaklarınızdan uzun süre silinmeyecek.


Farklı Deneyimlerin Peşinde Olanlara: Patlıcan Reçeli


"Patlıcandan reçel mi olur?” dediğinizi duyar gibiyiz. Hatay’ın geleneksel tatlarından biri olan Patlıcan Reçeli, damak zevkinize hitap etmeye kararlı. Kahvaltı deneyimlerinde bambaşka tatlara yer vermek isteyenlere fazlasıyla hitap edecek patlıcan reçeli, nefis tadıyla ön yargınızı kırmak için sizleri bekliyor.


Rafine Bir Tat: Ceviz Reçeli


Olgunlaşmamız ham cevizlerden üretilen ceviz reçeli, cevizden pek hoşlanmayanları bile kendisine hayran bırakacak bir lezzete sahip. Kahvaltı sofranızın en ayrıcalıklı tatlarından biri olmaya aday olan ceviz reçeli, labne ve tereyağı gibi kahvaltılıklarınızla harika bir uyum yakalayacaktır.


Kahvaltılarınızın olmazsa olmazı olacak tüm Reçel Çeşitlerini incelemek ve damak zevkinize hitap edecek reçellere sofranızda yer vermek için Hataykoy.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.