Hatay Köy Yöresel Lezzet Paketlerini Keşfettiniz Mi?

21-12-2020 11:40
Hatay Köy Yöresel Lezzet Paketlerini Keşfettiniz Mi?

 

Sizin Yöresel Lezzet Paketiniz Hangisi?


Her damak zevkinize hitap etme noktasında bir hayli iddialı olan Hatay Köy, geniş ürün yelpazesi ile sizleri lezzet ve kalite dolu bir yolcuğa çıkarıyor. Birbirinden farklı yöresel lezzetlerin bir arada beğeninize sunulduğu Yöresel Lezzet Paketlerinde, dolma paketinden gurme peyniri paketine, baharat paketinden turşu paketine kadar pek çok setten oluşan tatlar karşınıza çıkıyor.

 

Peki, Hatay Köy’ün yöresel lezzet paketlerinden size hitap eden paket hangisi? Hangi lezzet paketi sizin damak tadınıza uyum sağlar? Gelin, birlikte sofralarınızı ve damaklarınızı şenlendirecek yöresel paketlerine doğru bir keşfe çıkalım...

 

Kahvaltı Paketi


Her kahvaltı güzeldir ama yöresel bir kahvaltı bir başkadır. Hatay’ın en meşhur kahvaltılıklarının bir araya geldiği Hatay Köy Kahvaltı Paketi, sizlere hem sıra dışı tatlar hem de lezzet dolu saatler vadediyor. Tuzsuz yayık tereyağı, zahterli çökelek, sünme peynir, menemenlik konserve acı, halhalı kırma zeytin minik, çilek reçeli, Samandağ yerli salatalık, Samandağ yerli domates, tahin ve üzüm pekmezinden oluşan söz konusu kahvaltı paketi, çeşitli tatları ile güne harika bir başlangıç yapmanıza olanak tanıyor.


Acı Sever Paketi


Acı eşiğinizin ne kadar yüksek görmeye hazırlanın. Mevsiminde toplanan acı biberlerden, tamamen geleneksel yöntemlerle elde edilen acı biber salçası, acı pul biber, acı toz biber, acı biber kurusunun yanı sıra, Samandağ biberi, kahvaltılık domatesli acı biber sosu ve acı domates soslu karışık turşunun bir arada sunulduğu Acı Sever Paketi, acıda sınır tanımayanlara fazlasıyla hitap ediyor. Hem yemeklerinizde hem de kahvaltılarınızda kullanabileceğini söz konusu acı tatlar ile gerçek bir lezzet deneyimine hiç olmadığınız kadar yakınsınız.

 

Misafir Paketi


Konuklarınızı en iyi şekilde ağırlamanız, sohbetlerinize ve çay keyfinize ortak edebileceğiniz lezzetlere yer vermeniz için hazırladığımız Hatay Köy Misafir Paketi, doyuruculuğu ve lezzetleri ile harika bir ikramlık olarak karşınıza çıkıyor. Cevizli mamül, cevizli kömbe, sade kömbe, hurmalı kömbe, kahke galeta gibi kıtır kıtır kurabiye çeşitlerinin yanı sıra, kabuksuz yer fıstığı, kabuklu ceviz, ceviz reçeli ve çıtır kabak tatlısı gibi yöresel lezzetlerin yer aldığı söz konusu misafir paketi, beş saatlerinizde kurtarıcınız olmaya ve ağzınızı tatlandırmaya hazır.


Hatay Köy’ün en gözde lezzetlerinin bir araya getirildiği tüm yöresel paketleri incelemek ve damaklarınıza hitap edecek paketleri satın almak için Hataykoy.comadresini ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 

 


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.