Keyifli Bayram Kahvaltıları…

12-07-2021 15:21
Keyifli Bayram Kahvaltıları…

Hepimiz İçin Özel Bir An: Bayram Kahvaltıları!

Eski zamanlardan bu yana dek bayramlar Türk örf ve adetlerinde önemli bir yere sahip olmuştur. Sevdiklerimiz ile bir araya geleceğimiz, kalabalık bir bayram kahvaltısında keyifli anlar yaşayacağımız, uzun uzun sohbetler ederek hasret gidereceğimiz Kurban Bayramı, tüm coşkusu ve neşesiyle geliyor.

 

Günün ilk saatlerinden bayramlıklarını giyerek sofrada yerini alan aile bireylerimizle lezzet dolu bir kahvaltı yapmak, bayramın o birleştirici yönünü bir kez daha anımsamanız ve bayram ruhunu en iyi şekilde yaşamanız için harika bir başlangıç olacaktır. Zira en küçüğünden, en büyüğüne kadar bütün aile bireylerinin yer aldığı bir kahvaltı sofrasında, ailenizin içini sıcacık eden güçlü bir bağ ve çocukların neşeli gülüşleri yerini alacaktır.

 

Peki, Bayram Kahvaltısında neler olmalı? Hangi lezzetler bayram kahvaltınızı ayrıcalıklı kılar?

 

Zengin Ama Kaliteli Kahvaltı Tercih Edin!

Kurban Bayramı, takdir edersiniz ki en çok et tükettiğimiz haftalardan biridir. Bu noktada, eğer bayramın ilk günü et tercih etmeyenlerdenseniz bayram kahvaltınız lezzetli kahvaltılıklar ile doyurucu kılabilirsiniz.

 

Bu noktada bizim önerimiz, bayram kahvaltısında mutlaka Yöresel Peynirlerden oluşan bir tabağa yer vermeniz. Dilerseniz, haşlanmış köy peyniri, zahterli çökelek, sünme peynir ya da Hatay dil peyniri tercihleriniz arasında yerini alabilir. Peynir tabağının yanı sıra, bayram kahvaltısına yakışacağını düşündüğümüz lezzetlerden biri olan sürk ile Sürk Salatasıyapabilir ve kahvaltı sofranızı alışık olmadığınız lezzetler ile taçlandırabilirsiniz.

 

Peynir çeşitlerinin dışında, tamamen doğal ve katkısız reçeller, bayram kahvaltınızı renklendirmek ve neşelendirmek için hazır. Birçok farklı çeşitten oluşan söz konusu reçellerin her biri, damaklarınızı tatlandırmak için eşsiz bir seçenek. Ağız tadınıza göre, incir, gül, portakal, çilek, limon, karadut, patlıcan, ceviz gibi farklı lezzetlerden oluşan Reçeller, kahvaltı sofranızın favorilerinden olmaya sabırsızlanıyor.


Kahvaltılıklar, bir bayram kahvaltısının vazgeçilmezlerindendir. Ancak kahvaltılıklarınıza eşlik edecek bir Geleneksel Lezzetler olmazsa bizce o kahvaltı biraz eksik kalacaktır. Taze ekmeğinizi barındırarak tüketeceğiniz Kahvaltılık Zahter, yoğun tadı ile muhammara ve kahvaltılık sos kahvaltınızda yer alabilecek tatlardan.

 

Sevdiklerinizle birlikte doya doya yapacağınız bayram kahvaltısı için pek çok seçeneği sizler için bir araya getiren Hataykoy.com, bir tık uzağınızda sizleri bekliyor.

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.